SM-Vierumäki tulokset

21.3.2008

Seuramme ampujista Jussi Palo, Mikko Välimaa, Pekka Saari ja Marjo Yli-Kiikka osallistuivat Vierumäen uudessa ampumahallissa järjestettyihin ilma-aseiden SM-kilpailuihin 15-16.3.2008. Kilpailut olivat ensimmäiset ja samalla siis vihkiäiskisat upouudelle ampuma-areenalle. Hallista löytyivät uusimmat elektroniset Sius Ascorin -taululaitteet.

Ampujista Pekka Saari ja Marjo Yli-Kiikka selviytyivät lauantaina finaaliin omissa sarjoissaan. Marjon tulos 389 oli alakanttiin mennyt, mutta se riitti kuudenteen sijaan. Sijoitus pysyi samana finaalin (101,8) jälkeenkin. Naisten sarjan voiton vei Lahden Hanna Etula tuloksella 396+100,3. Pekan alkukilpailun tulos 586 oikeutti finaaliin sijalle 7. Finaalin jälkeen yhteistuloksella 685 pistettä sijoitus oli 8. Sunnuntaina olivat vuorossa juniorisarjat. Y15-sarjassa Jussi Palo ampui tuloksen 365 ja näin ollen sijoittui yhdeksänneksi. Mikko Välimaa urakoi sarjassa Y17 tuloksen 548 ja sijaluvuksi tuli 17.