Mikkelin SM-kisoista Marjolle kultaa

13.7.2010

10-11.7.2010

Viime viikonloppuna käydyissä yleisten sarjojen SM-kilpailuissa edustettiin jälleen seuramme väreissä.

Lauantain asentokilpailuissa ei vielä riemuittu menestyksellä. Marjo Yli-Kiikka ampui tuloksen 569 ja oli finaalin jälkeen kuudes yhteistuloksella 664,4. Naisten sarjan voitti Lahden Ampumaseuran Hanna Etula tuloksella 677,3.

Pekka Saari sijoittui yleisen sarjan täysottelussa kahdeksanneksi tuloksella 1143. Finaali jäi finaalipaikasta huolimatta ampumatta, koska Pekka oli ehtinyt jo poistua kisapaikalta ennen lopullisten tulosten varmistumista. Juha Korpi teki hienon paluun täysmatsin pariin vuosien jälkeen ja sai tuloksen 1038. Yleisen sarjan voitti Kankaanpään Juho Kurki tuloksella 1161+100,5.

Sunnuntain makuukilpailuissa Marjo Yli-Kiikka puolusti niinikään viime vuotista kultamitaliaan ja toistikin tämän voittaen naisten sarjan tuloksella 597. Pekka Saari sijoittui yleisen sarjan makuukilpailussa viidenneksi tuloksella 591+103,4. Juha Korven tie makuukilpailuissa jäi valitettavasti jo karsintoihin, hän ampui tuloksen 563.

Ensi viikonloppuna on vuorossa nuorten SM-kilpailut myöskin Mikkelissä. Siellä seuraamme edustaa Jussi Palo.